Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/billig-guitar.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Lær at stemme din guitar

Stemning af guitaren er afgørende for at det lyder godt og rigtigt. Her er nogle enkle instruktioner, der forklarer almindelig stemning af guitaren. De åbne strenge af en guitar fra den tykkeste til tyndeste er som følger:

E – den tykkeste eller dybest lydende streng er kendt som den 6. streng

A – er det 5.

D – er den 4.

G – er den 3.

B – er den 2. / er også kendt som H i Danmark

E – tyndeste eller lysest lydende streng er 1.

Herunder den mest almindelige metode til stemning af både elektriske og akustiske guitarer, hvis ikke har en guitartuner ved hånden.

Trin 1: E Streng

Stem den tykkeste E så præcist som du kan. Chancer er det i tune anyways, er den tykkeste streng, det er de mindst tilbøjelige til forstemme sig end nogen af ​​de andre. Hvis du har et andet instrument, såsom et klaver (der forbliver i harmoni i år), kan du tune den til 2. E nedenfor midten C (aka C4). Hvis du har ingen enhed eller et instrument handy bare prøve at få det så præcist som muligt, hvad der virkelig tæller, når du spiller, er, at guitaren er i harmoni med sig selv og alle andre instrumenter, du måske spiller med.

Trin 2: A String

Placer den første finger på din venstre hånd lige bag den femte ærgre på bunden E-streng. Det er en A note. Hold fingeren på det ærgre sig. Nu vælger femte og seks strenge til gengæld forsigtigt justere den femte strengen tuning pind, indtil de to notater er de samme.

Trin 3: D String

Placer den første finger på din venstre hånd lige bag den femte ærgre på en snor. Det er en D-note. Tune den 4. streng (tonen D) til det.

Trin 4: G Strengen

Placer den første finger på din venstre hånd lige bag det femte bånd på D-strengen. Det er en G tone. Tune din G-streng til denne tone.

Trin 5: B/H Strengen

Placer den første finger på din venstre hånd lige bag det fjerde bånd (bemærk B/H strengen er den eneste, der kommer fra en anden position , resten er fra 5. bånd).

Trin 6: E Strengen

Placer den første finger på din venstre hånd lige bag den femte bånd på B/H streng.

Guitar tuner

I stedet for at stemme guitaren manuelt kan man bruge en guitar tuner som gør hele arbejdet for en.

Annoncer fra Google

Se eksempler på guitar tuner herunder

Harley Benton GT10

Kr. 59,-
  • 159505
Køb her

Boss TU-12EX

Kr.710,-
  • 6821632_800

Køb her

TC Electronic PolyTune 2

Kr.632,-
  • 319574

Køb her