Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/billig-guitar.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Spansk guitar

 

Når man skal lære at spille guitar, er det bedst at starte med en spansk guitar model, denne guitar er lettere at spille på, da den har nylon strenge. Det er typisk også denne model man bruger i de fleste musikskoler. De fåes i mange priklasser lige fra de billigste begynder guitarer til omkring kr. 400 og op. I den helt dyre ende ligger håndbyggede spanske guitarer fra de store guitarbyggere, her i blandt flere danske guitarbyggere, her går håndværk og materialer op i en højere enhed.

Klassiske og spanske guitarer  kan fås i ¾ eller ½ størrelse som er velegnet til børn.

En spansk / klassisk guitar er typisk bygget af blandt andet gran, cypress, cedertræ, rødgran eller mahogni. I mange tilfælde er valget gran til “koncert” klassisk guitar eller cypres til en flamenco guitar. Inden for granfamilien er forskellige varianter, ligesom Alpine (Fichte), Sitka eller Engelmann gran meget brugt.

 

En Spansk guitar kaldes også en klassisk guitar, da den ofte bruges til klassisk guitar spil, mange klassiske kompesitioner er omskrevet til guitar f.eks Mozart, Bethoven m.fl.

 

Kendte guitarister inden for den genre er b.la Danske Kåre Norge og den legendariske John Williams.

 

Annoncer fra Google

Se eksempler på startpakker herunder

Yamaha C40

Kr. 962,-
  • 135317
Køb her

Ramirez R1

Kr.6.710,-
  • 113972

Køb her

Harley Benton

Kr.440,-
  • 112948

Køb her